Försäljning Lantgård, Josefov u Hodonina, South Moravian Region, Tjeckien, Josefov

Försäljning - Cod. 33971

  • Typ: Lantgård
  • Område: 36 m²
  • Antal rum: 1 + attic
  • Våning: 2

Vi erbjuder till försäljning en vinkällare med en vingård i en liten by som heter Josefov, nära staden Hodonin, Tjeckien. Området är känt som Podluží och är känt för sina vin- och folkloristraditioner. Det drar nytta av det varma klimatet i sydöstra delen av Tjeckien, nära Slovakiens och Österrikes gränser och deras vinregioner.

I Josefov ligger de flesta vinkällare i vingårdarna bara 15 min promenad från byn. Det är en vacker och romantisk plats för lugn i närheten av vinkällaren byn Nechory, ett populärt vinresmål. Du kan njuta av mer lugn och privat plats med alla fördelar med livlig kultur och händelser på gångavstånd eller bara en kort bilresa bort, liksom byns traditionella festligheter, speciellt "Hody" med färgglada folkloriska kostymer och musik och " Vinný košt "(vinprovning). Det finns mycket att göra och se i området, med början på den viktiga arkeologiska platsen i Mikulčice, bara 15 min bilresa bort och UNESCOs webbplats Lednicko-Valtický areál 30 min bort, bland många andra. Det finns en skog 5 min promenad som skiljer två vinproducerande byar, Josefov och Starý Podvorov. Det är ett idealiskt läge för cykling och vandring från by till by mellan vingårdar och fält i det här soliga och något dämpande landskapet.

Vinkällarbyggnaden består av vinkällaren själv med permanent temperatur på 12 ° C. På bottenvåningen finns det "presshus" eller arbetsområdet där druvor vanligen pressas och hålls för jäsning. Det finns också ett intilliggande utrymme för vila och glädje med vin och din familj eller vänner. Det är ett enkelt rum med ett långt bord och två bänkar som rymmer 6-8 personer beroende på dina komfortbehov. Den har en traditionell eldvärmare installerad 2010, vilket gör rummet snyggt och smaskigt på kalla kvällar eller kalla vinterdagar. Fastigheten har förbindelse med allmänna bekvämligheter för el och vattenförsörjning. Vattnet är av mycket god kvalitet och till rabatterat pris. Byggnaden renoverades delvis 2010 och ett nytt badrum byggdes. Den har ett modernt naturligt skiffergolv och väggar, rymligt duschhjärta och en eko toalett utformad i Sverige. Det finns ingen avloppsanslutning, men duschen har ett smart system med vattenfördelning direkt i jorden efter att ha passerat sandfiltrering. Emellertid bör endast miljövänliga produkter användas för att upprätthålla hög grundvattenkvalitet som matar dina druvor. Om eko-produkter används kan avloppsvattnet hällas direkt i marken, vilket eliminerar behovet av avloppssystemanslutning eller avloppstank (kan dock byggas). Byggnaden har 36 m2 plus 275 m2 omgivande mark är registrerad som permanent gräsmark.

Bakom byggnaden finns en vingård (734 m2) vid slutet av dess livslängd. Marken har alla en vinmakare: kvalitet jord och plats som skyddar vinstockarna från frost medan andra vingårdar i grannskapet kan drabbas av skador. Den lilla sluttningen badar vinstockarna i solen och ger en vacker utsikt över de omgivande vingårdarna. Den nya ägaren kommer att dra nytta av att ha valet av sina favoritvarianter att plantera i stället för de befintliga plantorna. Marken är registrerad som en vingård, men kan alternativt planteras som en fruktträdgård eller används för andra ändamål (ej registrerad för bostadsutveckling).

Fastigheten är idealisk för vidare rennovation, med rymlig vindsvåning redo att omvandlas till ett stort öppet sovrum eller flera mindre sovrum. Det är en perfekt plats att komma och tillbringa din semester eller helger, och kan också användas för turism.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB