Försäljning Hus, Velen, Prague, Tjeckien, Velen

Försäljning - Cod. 40840

  • Typ: Hus
  • Område: 175 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 1
  • Byggnadsvilkor: New building

Exklusivt bungalowhus som ligger bara 17 km från Vaclavplatsen.
Tomten är platt, inhägnad, så integritet garanteras. Inredningen på 5 + kk erbjuder ljusa och rymliga rum, där det finns 4 sovrum (25,16,12 och 12 m2), ett omklädningsrum utrustat med möbler, ett vardagsrum anslutet till ett möblerat kök på 50 m2, 2 badrum på 16 och 6 m2, 2 separata toaletter, en stor hall, bredvid köket finns ett förråd, ett rum. Framför huset finns det tillräckligt med parkeringsplats för ytterligare 3 bilar.
Huset är utrustat med ett luftåtervinningssystem, en värmepump, golvvärme, en brunn, intelligent styrning av det så kallade "smarta hemmet", en pool uppvärmd till 30 ° C, LED-belysning, köksapparater, automatisk trädgårdsvattning och intelligent persienner utomhus. Huset har en internetanslutning i varje rum, inklusive Wi-Fi, TV och satellitdistribution, ljudkablar med högtalare i vardagsrummet och i badrummet, i garaget för två bilar finns det 2 uttag för laddning av en elbil.
Vardagsrummet kan omvandlas direkt till ett multimediecenter eller anslutas till trädgården med direkt tillgång till poolen. Poolen är omgiven av en välskött trädgård med mogna exotiska träd som frostbeständiga palmer, bananträd, yucca eller bambu. Det får dig att känna att du är på semester. Det magnifika lyxiga badrummet på 16 m2 har en infrasauna, ett fristående badkar, ett stort duschrum och väggarna är dekorerade med venetiansk gips och äkta sten.
På tomten finns en brunn med ett djup av 30 m, en 7m3 sump för regnvatten och automatisk bevattning. Vatten från brunnen kan användas både för att spola till toaletten och för att fylla på sumpen eller poolen.
Byggnaden är tegel, inklusive skiljeväggar, isolerad med 20 cm polystyren, betongplattor, fönster med trippelglas, ramlösa dörrar, golvet är främst italienska plattor och i 3 sovrum 8 mm högkvalitativt laminat.
Denna plats är också lämplig för familjer med barn. På ett avstånd av 200 m från huset finns en ny grundskola, dagis. Området erbjuder många möjligheter till aktiva rekreationscykelvägar, lekplatser, fotboll, tennis etc. Buss nummer 37 ger dig möjlighet att komma till tunnelbanestationen.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Caldor
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB