Försäljning Företag, Prague, Prague, Tjeckien, Praha 6

Försäljning - Cod. 30964

  • Typ: Företag
  • Område: 470 m²
  • Antal rum: 10
  • Våning: 3

Privat egendom, utan mellanhänder.
Gorgeous 3-vånings residens med trädgård, två terrasser, sandsten grotta och en unik panoramautsikt över Prag presenteras för försäljning. Huset ligger i ett lugnt område i Streshovice (Střešovice) med utmärkta kommunikationer tillgänglighet och två minuters promenad från en prestigefylld internationell skola. Villan är perfekt för stor familj som bor eller huvudkontor i bolaget.
Villa byggd 2012, består av två byggnader åtskilda av en helt anlagd trädgård. Den totala ytan av territoriet är 470 m². På bottenvåningen i huvudbyggnaden finns ett kontor med säkerhetssystem och video av hela huset, pannrum, tvättstuga och toalett. Ett rymligt rum 25,6 m² ligger på första våningen, som kan användas för företag (företagets kontor, konstgalleri, etc.) eller kan utrustas för hem gym eller bio. Den andra våningen är upptagen av moderna lägenheter med ett stort vardagsrum, kök, två sovrum och badrum med en separat toalett.
Ingången till det andra huset leder thorugh trädgården med relaxavdelning. På bottenvåningen finns en liten mysig lägenhet med kök, vinkällare och impressios sandsten grotta utrustad med ljus och uppvärmda bänkar för 16 gäster. Den första våningen har ett sovrum med alla bekvämligheter. På taket finns två härliga terrasser med grill och en sittgrupp med en tillgång till backyaurd och en unik utsikt över den charmiga Prag.
Pris på begäran.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB