Försäljning Byggnad, Hradec Kralove, Hradec Králové Region, Tjeckien, Skalice

Försäljning - Cod. 43209

  • Typ: Byggnad
  • Område: 1192 m²
  • Antal rum: 6+1
  • Våning: 2

Letar du efter en intressant investeringsmöjlighet? Vill du bo i naturen och samtidigt i omedelbar närhet av Hradec Králové? Speciellt för dig har jag för närvarande ett mycket intressant familjehus med en damm och en annan byggnad med många olika applikationer.

En familjebostad på ca 190 m2 6+kk med en välskött trädgård full av grönska på 1152 m2 och ytterligare ett objekt på 80 m2, som idag används som garage med uterum, erbjuder framtida ägare mångsidig användning. Huvudhuset kan användas som flerfamiljsbostad eller som affärslokal. Den andra bostaden kan enkelt göras om till en fullvärdig bostad med möjlighet att hyra eller använda den till exempelvis föräldrar eller som företagshuvudkontor. Den stora trädgården kan enkelt delas mellan två hus och har två separata tomter.

Huset är omgående inflyttningsklart utan att några ytterligare investeringar krävs. Byns utmärkta läge säkerställer goda transportförbindelser till Hradec Králové (8 km), det finns en direkt bussförbindelse till HK.

Huset har lägre levnadskostnader än vad som är vanligt för denna storlek och erbjuder tack vare möjligheten till tilläggsvärme med ved med värmefördelning till övriga rum även komforten av ett modernt boende, då vardagsrummet med kök och badrum även har golvvärme . Brunnen som används för bevattning sparar vatten och avloppet från huset går även in, så du är så miljövänlig som möjligt. Sjön med störar används både för bad och som reservoar för 60 m3 vatten under långvarig torka.

Om en så stor bit mark inte räcker för dig finns det möjlighet att hyra ytterligare 600 m3 kommunal mark för 600 CZK/år, där det finns ett växthus och en lekplats.

Om du är intresserad av detta erbjudande och vill ha en rundtur eller mer information är du välkommen att kontakta mig. Jag skulle vilja presentera dig för det för närvarande billigaste finansieringsalternativet.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB