Försäljning Bar/Restaurang/Nattklubb, Prague, Prague, Tjeckien, Betlemska

Försäljning - Cod. 27637

  • Typ: Bar/Restaurang/Nattklubb
  • Område: 500 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 0

1. restaurang med en kapacitet på 120 personer. Traditionella tjeckiska rätter.
2. Brewery. Traditionell tjeckisk öl.
3. Bar med VIP zon.
Det finns möjligheter att köpa hela verksamheten eller att köpa den del av verksamheten: separat bar, separat restaurang eller separat bryggeri. Alla dessa objekt är registrerade på enskilda juridiska personer och har individuell hyresavtal och värde.
Restaurang 190 000 EUR
Brewery 165 000 euro
Bar 155 000 euro
Vid köpa hela verksamheten (restaurang, bryggeri och bar) 10% rabatt ges.
Alternativet att sälja den del av verksamheten som inte är mindre än 51% är under övervägande.
Affärsvärdet ingår: professionell juridisk stöd av transaktionen, registrering av nya juridicial person, användning av ett varumärke enligt licensavtal. Efter transaktionen utförande medföljande ledningen under 6 månader ges (manager tillhandahålls) .Vid vilja köparen en personal fortsätter att arbeta.
Erbjuds Business Objects har den totala yta på över 500 m2. Alla rum är utrustade med luftkonditioneringssystem, dra-in system och avgassystemet, säkerhet kamerasystem, ljud videosystem, mark- och satellit-tv och systemsäkerhet signalering. Restaurangen är i gotisk stil av medeltida Prag, dekorerad med exklusiva möbler gjorda av slovakiska ek med manuell smide; lampor och ljuskronor görs också med manuell smide. Ett kök är utrustat med modern utrustning. Objektet har 2 våningar: bar, en del av restaurangen och sommaren veranda är belägna på 1: a våningen, är den andra delen av restaurangen och bryggeri ligger på bottenvåningen. Det finns två ingångar till restaurang och bar. Det finns också personliga och varuhissar.
Bryggeriet produktionen är cirka 50 000 liter öl per år. Bryggeriet ligger i centralhallen i restaurangen, Det har koppar täckskiktet och det är en del av inredningen. Det finns tre typer av öl, som produceras i detta bryggeri: ljus, mörk och speciell. Bar har två zoner: bar zon av lyxklassen för 30 personer och VIP zon för 12 personer. Baren och restaurangen är fullt utrustade med rätter och utrustning.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB