Försäljning 3:a, Prague, Prague, Tjeckien, Smrckova

Försäljning - Cod. 40848

  • Typ: 3:a
  • Område: 90 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 1
  • Byggnadsvilkor: New building

Vi erbjuder till salu en ny lägenhet med en stor terrass och en vacker utsikt över floden, som ligger på tredje våningen i ett bostadshus på en halvö omgiven av två grenar av floden Vltava. Byggnaden är en del av det nybyggda bostadsområdet DOCK Marina Boulevard med en 24-timmarsreception, säkerhet, parkering och en hamn för privata båtar i det gradvis helande kustområdet vid gränsen mellan Karlin och Libne. Alla medborgerliga bekvämligheter finns i omedelbar närhet, inom gångavstånd från tunnelbanestationen och spårvagnshållplatsen Palmovka. Thomayer trädgårdar med Levite Mill, golfbanan och idrottsanläggningar med tennisbanor ger aktiv rekreation. Kulturscenen representeras till exempel av den närliggande teatern under Palmovka och Dox-galleriet.
Interiören i lägenheten består av ett rymligt vardagsrum med kök och en terrass med vacker utsikt över floden och det omgivande grönskan, 2 separata sovrum, ett badrum (badkar, toalett, dusch), en separat toalett, en rymlig korridor .
Utmärkt utrustning och design, intelligent hemhantering, trägolv, kakel, säkra ingångsdörrar, stora fönster, centralvärme-golvvärme, centralbrytare, förråd för barnvagnar och cyklar, hiss, chipingång till byggnaden, videoövervakningssystem. I priset ingår 1 parkeringsplats i det underjordiska garaget.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Caldor
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB