Försäljning 3:a, Karlovy Vary, Karlovy Vary Region, Tjeckien, Mattoniho nábřeží 694/50, Karlovy Vary - Drahovice

Försäljning - Cod. 43263

  • Typ: 3:a
  • Område: 81 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 5

Exklusivt för dig, en trevlig lägenhet med en layout på 3+KK, belägen på 5:e våningen ovanför bottenvåningen i det moderna komplexet "Residence Mattoního Nábřeží" med hiss, i ett lugnt läge. Byggnaden stod färdig 2021.

Lägenhetens totala yta är 81 m2 och den är i perfekt skick. Lägenheten är fullt möblerad och de material som används är av högsta kvalitet. Fönstren är av plast och lägenheten har laminatgolv. Lägenheten är orienterad mot sydväst och är mycket ljus och solig. Lägenheten består av en hall, ett vardagsrum med pentry, 2 sovrum, ett badrum och en toalett. Det finns utgång till balkongen från vardagsrummet och ett av sovrummen.

Till förfogande för invånarna i komplexet i byggnaden finns ett vagnshus.

Det är möjligt att köpa en parkeringsplats på byggnadens innergård.

Residence Mattoního Nábřeží är ett modernt projekt med 99 nya lägenheter med utmärkt tillgänglighet både till centrala Karlovy Vary och till den omgivande naturen, både med cykel och till fots. Godkännandet av den andra etappen, där den erbjudna lägenheten ligger, skedde 2021.

Värmetillförseln säkerställs genom fjärrvärme.
Det strategiska läget säkerställer bekväma förbindelser till arbete, skolor, affärer, kulturinstitutioner och närliggande centrum. Familjer med barn kommer att välkomna det tätaste nätverket av förskolor och skolor på denna plats. Naturen runt staden är lättillgänglig både med cykel och till fots.

Den erbjudna lägenheten är ett utmärkt val för dig som letar efter ett modernt boende i ett lugnt läge med utmärkt tillgång till staden och naturen. Vi rekommenderar en rundtur, tveka inte att kontakta oss.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB