Försäljning 1:a, Prague, Prague, Tjeckien, Krizova

Försäljning - Cod. 40944

  • Typ: 1:a
  • Område: 104 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 2
  • Byggnadsvilkor: Excellent

Extra, fullt utrustad 2 + kk lägenhet med parkeringsplats i garaget. Lägenheten ligger på tredje våningen i ett litet bostadshus med hiss i ett attraktivt läge i Prag (Smichov). Lägenheten upptar hela våningen, vilket garanterar en vacker panoramautsikt över Prag.
All utrustning och allt material motsvarar de mest krävande idéerna om modernt boende. Hela lägenheten är utrustad med loxone smart home-systemet, som gör att du kan fjärrstyra värme och luftkonditionering, gardiner, ventilation, anslutning till en väderstation med möjlighet att styra via iPad och liknande.
Interiören i lägenheten består av ett öppet vardagsrum med ett utrustat kök i vitt stil och en matsal med direkt tillgång till en rymlig terrass med en unik utsikt över Prags skyline. Sedan finns det ett designerbadrum med badkar och dusch, en separat toalett, ett sovrum med utsikt över grönskan, en hall och ett rymligt omklädningsrum, ett städrum.
Lägenheten har ett utrustat kök, ett designat matbord med fåtöljer, aluminiumfönster med isolerande trippelglas med perfekt brusreducering, justerbara persienner, golvvärme, takkylning, ljuddistribution med förberedelse för installation av ett ljudsystem.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Caldor
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB