Försäljning Villa, Sulice, Central Bohemian Region, Tjeckien, Sulice

Försäljning - Cod. 27700

  • Typ: Villa
  • Område: 2131 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 1

Arkitektoniskt exceptionella lyxvilla 5kk, med området 415 m2 och stor trädgård 2131 m2 designade av kända arkitekt, Modern villa i en minimalistisk stil återspeglar nuvarande moderna trender i attraktiva lägen i Prag - East - Sulice. Arkitekter lyckades också underbart lyxiga interiören sammankopplings villor med förstklassiga bekvämligheter och exceptionella arkitektoniska sammansättning med yttre terrass, pool och anlagd trädgård och bevattningssystem.
Rymlig interiör generöst utformad med en distinkt kombination av glas, betong och sten. Bottenvåningen har ett stort vardagsrum, matsal och kök, med stora fönster genom den vackra terrassen och sedan till trädgården med en swimmingpool. . Dominerar den övre våningen är en öppen galerry med en bred trappa och fyra sovrum med eget omklädningsrum och badrum, har huset installerat smarta hem, ESS är ansluten till PCO, elektronisk kontroll av ljus, persienner, värme och musik, med möjligheten till förlängning enligt indivudual kunder önskar.
Bekräftas av klass B PENB. Denna unika, tidlösa moderna villa ligger i ett lugnt område i familjens hus i byn Kamenice - Želivec, inom räckhåll för lokala bekvämligheter inklusive skolor, daghem och butiker.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB