Försäljning Villa, Теплице, Ústí nad Labem Region , Tjeckien, Karla Čapka 3

Försäljning - Cod. 39476

  • Typ: Villa
  • Område: 870 m²
  • Antal rum: 14
  • Våning: 3

Kära fru / Sir,

Jag skriver dig på uppdrag av fastighetsbolaget Elvo Property a.s.
Föremålet för mig att kontakta dig är att jag för ett par veckor sedan fick en fantastisk historisk villa till salu i termiska spa-staden Teplice, Tjeckien.

Jag skulle verkligen vara glad att om du skulle dela länken och informationen som nämns mellan dina kollegor eller personer kan du föreslå att du är intresserad. Kanske kan det finnas möjlighet att hitta anslutning till köparen. Naturligtvis, vid försäljning av fastigheten genom din kontakt, erbjuder vi naturligtvis en ekonomisk ersättning.

Länken - Villa Teplice

Detaljerad information:

En representativ villa från slutet av 1800-talet, belägen i det prestigefyllda distriktet Teplice, är verket av en av de ledande tyska arkitekterna på tiden, Herrmann Rudolph. Den dyra rekonstruktionen som huset genomgick 2017 gjorde det möjligt att utmärka sig i elementen av symbolik och dekadens från perioden med den största utvidgningen av jugendstil.
 
Villan har en golvyta på 870 m2 och består av 14 rum, 4 badrum med golvvärme, 6 separata toaletter och en tillräckligt stor källare. På första våningen finns en entré, fyra rum och ett separat relaxrum med bastu, massagebänk, kök och badrum. Hela huset domineras av en ekstrappa med ett originalt smidesjärnräcke. I trappan är en sju och en halv meter lång kristallkronkrona. Ett utmärkande rum på första våningen är en balsal med en italiensk marmorpis, sedan finns en avkopplingssalong, ett stort kök med matplats, ett sovrum med privat omklädningsrum och badrum och separat ett gästbadrum. Luftkonditionering är installerad på vinden golvet som består av fem rum och två badrum. Det finns trä balkonger, av vilka några kopplar samman enskilda rum.

Att bibehålla villaens karaktär var en viktig prioritering under en större renovering 2002, då ett nytt skiffertak, fasad och takbjälkar ersattes med armerad betong. Husets inre revitaliserades i hög kvalitet under 2017. Förutom italienska tapeter har några av rummen venetianska stuckaturväggar.
Det finns ett 120 år gammal piano i ett av de lägre rummen som importeras från Wien. Det är staden där också Orion-ljuskrona kommer från. Massiva Simex-möbler togs från Rumänien. Det finns ett larm i huset och hela tomten övervakas av ett kamerasystem. På tomten finns ett uppvärmt garage med två våningar för två bilar.
 
Staden Teplice är främst känd som en viktig spa-plats, belägen 15 km väster om Ústí nad Labem och 74 km från huvudstaden Prag, i bassängen mellan de bohemiska centrala bergen och Ertsbergen. Det första överlevande omnämnandet av de termiska källorna är från 762, men omnämnandet av staden går tillbaka till 1057.
 
Förvärv av villan är också möjlig i form av köp av affärsandelar.
VIDEO: youtube.com/watch?v=SKa9SiS8pRs&feature=youtu.be

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB